top of page

1 JAAR DANSIER!

Dansier bestaat officieel 1 jaar en dat vieren we graag! HIEP HIEP HOERAAA!


Graag kijken we even terug naar een heleboel leuke momenten die we samen met jullie in de afgelopen maanden mochten beleven!


Op woensdag 5 april organiseerde wij onze eerste workshop modern/hedendaags. Keanu Sinnaeve leerde ons nieuwe technieken en een toffe choreo aan. Het was een zeer intensieve, leerrijke maar vooral plezante les! Bedankt Keanu en alle dansers die aanwezig waren!


Na bijna 9 maanden zwoegen en zweten was het zover, Dansier Danst! Een week vol repetities met als afsluiter een fantastische dansoptreden. Het was dan eindelijk tijd om aan het publiek te tonen waar we zo hard aan gewerkt hebben! "Preus lik 40 op uzze doansers!" Al onze dansers en vrijwilligers konden tussen de twee show genieten van lekkere spaghetti gemaakt door Stephanie en Xenia. Om het dansoptreden af te sluiten kregen alle leden een cadeautje!


Een weekje later stond er alweer iets op de agenda. Helena Enchanteasse kwam op vrijdag 2 en zaterdag 3 juni een workshop burlesque geven. Tijdens deze workshops leerden onze leerlingen de kunst van het burlesque dansen met verenwaaiers. Alle moves werden nadien samen gebracht in een flirterige choreografie.


Op zaterdag 10 juni hadden wij het genoegen om een vrijgezellenactiviteit te voorzien voor Saida en haar entourage! Ze leerden een choreografie aan om te dansen op het trouwfeest zelf. Proficiat aan Saida en Donny!


Ons dansseizoen sloten we af met een dansoptreden op de Wijkfeesten van de Vuurtorenwijk op zondag 18 juni. Onze dansgroep bracht een mix van verschillende nummers. Het was een super toffe namiddag!


Heb jij ook zin om onze dansfamilie te vergezellen? DAT KAN!

Het nieuwe dansseizoen start op maandag 18 september. Inschrijven kan via Ledenbeheer. Wil je graag eens komen proberen? Reserveer jouw plekje hier!


We zijn alvast super enthousiast om jullie te verwelkomen in september voor het nieuwe dansseizoen! Fijne zomervakantie!115 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page