top of page

DE START VAN 2023!

De dansschool zette het nieuwe jaar alvast goed in! Op zaterdag 7 januari werd Dansier gevraagd door gemeente Bredene om een dansact te brengen op het Duinenplein tijdens de Nieuwjaarsdrink. Tal van Bredenaars waren aanwezig op deze avond vol optredens en gezelligheid! Bedankt aan de gemeente voor het vertrouwen!


Net zoals in het eerste semester organiseerden we opnieuw een gratis proeflesweek. Tijdens deze week kwamen er opnieuw een aantal kinderen en volwassenen één of meerdere lessen uitproberen. Welkom aan al onze nieuwe dansers!


Op zaterdag 14 januari organiseerde 't Breinings Revuutje hun jaarlijkse taartnamiddag! Maar liefst 300 mensen waren aanwezig voor deze gezellige namiddag. Iedereen kreeg gratis taart en koffie en kon in de prijzen vallen met de tombola! Ook Dansier was aanwezig om een handje toe te steken! Wat een team!


Sinds januari hebben wij ons lessen aanbod uitgebreid en versterkt Marjolein Samaey ons team. Marjolein geeft elke zaterdag van 10u00 tot 11u00 Vinyasa yoga. Bij deze lessen maken wij gebruik van een 10-beurtenkaart. Meer informatie over de yoga lessen vind je hier. Interesse? Kom gerust een proefles volgen!


In het weekend voor de krokusvakantie vierden de leerlingen uit de kleuterdans en het préballet carnaval in de dansschool! Iedereen kwam verkleed naar de dansles. Wat zagen er allemaal schitterend uit!


Zin om een dansworkshop te volgen? Op woensdag 5 april (paasvakantie) komt danser en choreograaf Keanu Sinnaeve naar onze dansschool om een workshop modern/hedendaags te geven! Iedereen vanaf 14 jaar is welkom om deze les van anderhalf uur te volgen. Meer info en inschrijven kan via Ledenbeheer.


Ons eerste dansoptreden komt steeds dichterbij! Momenteel zijn we druk in de weer met alle voorbereidingen voor het optreden: dansjes afwerken, kostuums maken en passen, besprekingen... Ook zullen wij binnenkort onze show aankondigen. "Spannend hé!" Houdt onze sociale media dus zeker goed in de gaten!


Alle belangrijke data omtrent ons optreden is er terug te vinden op onze website.

343 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page