top of page

HET TWEEDE DANSSEIZOEN!

Alvorens het nieuwe dansjaar startte werden wij uitgenodigd door Arktos VZW om een dansworkshop te geven op hun kamp. Melanie en Megan trokken naar Westouter en leerden een groep kinderen de basis danspasjes en leuke choreografie aan! Wat een fijne namiddag!

Na een welverdiende zomervakantie vlogen we er in september opnieuw in voor het tweede dansseizoen van Dansier! We startten de eerste week dan ook met een massale opkomst voor de gratis proeflessen. Leuk om zowel nieuwe als oude gezichten te zien tijdens de lessen!


Tijdens de week van 23 oktober vierden we Halloween in de dansschool. Al onze leerlingen mochten verkleed naar de dansles komen. Aan deze week koppelden we een Halloween fotowedstrijd. Iedereen kon via sociale media op zijn/haar favoriete foto stemmen. Na een pakkende nek-aan-nek race werden de leerlingen van de hiphop halfgevorderden eerste! Alle leerlingen uit deze groep kregen een gepersonaliseerde mok. Proficiat!


Op 4 november ging het showteam van Dansier helemaal fout op de Foute Fuif van gemeente Bredene. Ons team bracht een mix van verschillende nummers die de zaal van het Staf Versluys op z'n kop zette! Wat een toppers!


Ook graag dansers op jouw volgend evenement gehad? Stuur dan gerust een mailtje naar dansiervzw@gmail.com voor meer informatie!


Op naar meer plezier met Dansier!


83 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page