top of page

DRIE MAANDEN PLEZIER!

Het is ondertussen al drie maanden geleden dat we het dansseizoen gestart zijn. Onze dansfamilie is gegroeid en samen hebben we al veel leuke momenten beleefd! Hieronder enkele hoogtepunten van de afgelopen maanden:Tijdens de week van 24 oktober konden al onze leerlingen verkleed naar de dansles komen voor onze Halloween-week. Aan deze week koppelden we een toffe fotowedstrijd. Iedereen kon via onze sociale media op zijn/haar favoriete foto stemmen. Na een spannende wedstrijd ging de overwinning naar de hiphop halfgevorderden. Alle leerlingen kregen een Halloween-snoepzakje. Dikke proficiat, toppertjes!


Op zondag 13 november nam Amber Poldervaart voor de eerste keer deel aan een danswedstrijd. Amber geraakte net niet in de finale, maar bracht wel een prachtige solo! We zijn alvast super trots op Amber!


Misschien zag je het al passeren op onze sociale media, maar Dansier heeft officieel haar eerste dansoptreden achter de rug! Op vrijdag 18 november werden wij door Leefschool De Vlieger uitgenodigd om een dansact te brengen voor hun Lampionnentocht. Meer dan 300 mensen kwamen ons bewonderen op de dijk van Oostende. Ons dansoptreden kan je terugvinden op Facebook en Instagram. "Mega fier wi!"


Tenslotte wensen wij iedereen die jarig was in september, oktober en november nogmaals een gelukkige verjaardag!


Op naar meer plezier met Dansier!


221 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page